Om Hanne Pedersen – Zoneterapeut i Roskilde

Om migMit navn er Hanne Pedersen.

Min interesse for alternativ behandling startede, da den ene af mine piger ikke trivedes som barn, og jeg havde svært ved at hjælpe hende. Jeg begyndte at læse anatomi og fysiologi og tog min første uddannelse som biopat, for at hjælpe hende.

Jeg har bredt sygdomskendskab fra mine uddannelser og efterfølgende job som social- og sundhedshjælper, samt social- og sundhedsassistent.

Jeg valgte at blive NADA-behandler, da jeg arbejdede i psykiatrien og bruger det nu meget på de mennesker jeg omgåes med.

Jeg har valgt at læse til zoneterapeut, fordi jeg synes det er givende, at hjælpe mennesker til øget velvære og det har min interesse. Derudover var min far zoneterapeut og jeg har derfor selv fået hjælp ad denne vej, når jeg har haft udfordringer.

Jeg har altid været passioneret omkring arbejdet med mennesker og at hjælpe dem til at få mere balance i krop og sind. Jeg brænder ligeledes for at lære og udvikle mig som behandler, hvorfor jeg allerede har flere kurser på tegnebrættet for 2019 og længere ud i fremtiden.
Jeg har erfaring som selvstændig, og har længe gået med en drøm om min egen klinik, som nu er gået i opfyldelse.

Jeg glæder mig til at modtage dig i min klinik Velværefokus i Roskilde.

Her kan du se mine uddannelser og Certifikater.